Aanbieding

Extra lang & Breed € 10,50 € 9,00

Gastenboek

 • 02-09-2017 - Hallo,

  Zouden de twingles ook gebruikt kunnen worden als permanent?

  Groeten,
  S lees meer
 • 11-05-2017 - Beste Margreet,

  Het klopt dat de haak zeer moeilijk los gaat!
  We...  lees meer
 • 10-05-2017 - Hallo,
  Ik heb die haak 2-deling in elkaar geklikt, hoe krijg...  lees meer
Plaats een bericht

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

1.1. Twingle.nl is een handelsnaam van Head & Hair Company.

2. Totstandkoming overeenkomst

2.1. Een overeenkomst met Twingle.nl komt tot stand door producten in de winkelwagen te plaatsen, alle gegevens in te voeren en te betalen. U ontvangt hier een bevestigingsemail van.

2.2. U bent zelf verantwoordelijk voor het bestellen van het juiste aantal producten.

2.3. U kunt per email opvragen welke bestellingen u in het verleden heeft geplaatst.

3. Koop op afstand

3.1. Voor consumenten geldt de Wet Koop op Afstand (artikel 7:46a-j BW), voor zakelijke aankopen geldt deze wet niet. Een consument heeft het recht om gedurende zeven werkdagen de overeenkomst te ontbinden. Dit doet u door ons vooraf een email te sturen en het product vervolgens terug te sturen. U krijgt binnen 3 dagen bericht van ontvangst.

3.2. Het terug te sturen product moet onbeschadigd, in de originele verpakking en in een deugdelijke verpakking en voor eigen kosten retour gezonden worden.

4. Levering

4.1. Levering vindt binnen Nederland plaats na betaling en zolang de voorraad strekt.

4.2. Alle leveringstermijnen zijn slechts een indicatie. Aan deze leveringtermijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

4.3. Indien een product na bestelling niet leverbaar blijkt, ontvangt u hier zo spoedig mogelijk bericht van. Betaalde bedragen worden binnen 30 dagen teruggestort.

4.4. U geeft hierbij toestemming om producten eventueel bij buren af te (laten) leveren.

5. Klachten

5.1. Klachten over producten moet u binnen tien werkdagen na verzending met duidelijke omschrijving van de klachten aan ons mee te delen.

5.2. U bent verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren op gebreken. Indien blijkt dat het product verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan horen wij dit graag per mail zo spoedig mogelijk na het constateren en uiterlijk na 10 dagen na ontvangst.

5.3 Twingle.nl behoudt het recht om geretourneerde kunstwerken te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het kunstwerk door uw schuld of de retourtransporteur (anders dan die van ons) is beschadigd.

6. Bestellingen/ communicatie
6.1. Twingle.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor misverstanden, beschadigingen, vertragingen of niet duidelijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en ons, dan wel tussen Twingle.nl en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en ons.

6.2. De kleuren van het product zoals getoond op de website kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.

7. Toepasselijk recht

7.1. Alle overeenkomsten tussen partijen zullen in het Nederlands zijn.

7.2. Op de overeenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

7.3. Alle geschillen zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Utrecht.